Кишинев
на сайте с 15.09.2020

Sport School

Expresia arhicunoscută Într-un corp sănătos, o minte sănătoasă este mereu actuală, în special când vorbim despre copii. De ce? Pentru că activitatea fizică este la fel de importantă ca dezvoltarea intelectuală, la rândul lor fiind strâns legate. Multe studii au demonstrat că sportul pentru copii este un factor care influențează reușita micuțului la școală, deoarece contribuie la îmbunătățirea concentrării și direcționarea corectă a energiei.
Aquaterra Sport School este acel centru pentru copii unde se pune accent atât pe formarea fizică, cât și pe starea de bine a acestuia. Cum? Pe lângă faptul că am format o echipă din antrenori calificați și avem un spațiu modern, bine dotat, scopul nostru este să stimulăm dragostea față de sport. Copilul va avea posibilitatea de a selecta acel tip de activitate fizică care îi este pe plac, de la cursuri de karate pentru copii și gimnastică pentru copii, până la cursuri de înot pentru copii, într-un bazin cu lungimea de 25 m.
Alege tot ce e mai bun pentru copilul tău și oferă-i posibilitatea de dezvoltare multilaterală. Contactează-ne la +373 22 850 550 sau vino pe str. Ginta Latină 12/13 și află mai multe detalii despre cercurile noastre sportive.

подано: 15.09.2020 номер: 9289 просмотры: 562
Всего: 0 отзывов
Оставлять комментариии могут только зарегистрированные пользователи!
Похожие объявления
Preturi rolete la ferestre - Rolete si rulouri in Moldova!
Preturi rolete la ferestre - Rolete...
Кишинев
Цена не указана
Продам входные металлические двери оптом
Продам входные...
Каушаны
100 леев
Продам входные металлические двери оптом
Продам входные...
Каушаны
100 леев
аккумуляторы для ноутбука vind baterie pentru compaq cq 60
аккумуляторы для...
Леова
400 леев