Кишинев на карте
на сайте с 24.08.2020

Uși la comandă din lemn

Eleganța și stilul unei locuințe se regăsește în multitudinea de elemente care influențează atmosfera generală. Nimic nu ar ajuta mai mult la evidențierea individualității casei tale decât o ușă la comandă din lemn, confecționată conform preferințelor proprii. Iar dacă te întrebi unde poți găsi cele mai avantajoase prețuri, fă o vizită în showroom-ul Taket, din Chișinău.
Suntem o companie cu peste 10 ani experiență în domeniu și avem suficientă expertiză pentru a propune clienților noștri cele mai optime soluții. Punem la dispoziția ta diverse modele de uși de exterior și interior, precum cele glisante, invizibile, duble, în stil clasic și modern. Contactează-ne și solicită o măsurare gratuită la domiciliu, după care împreună cu consultanții noștri vei selecta tipul de ușă din lemn la comandă dorit.
Alege Taket pentru calitate la nivelul cel mai înalt și durabilitate. Află mai multe detalii la numărul de telefon +373 79 005 190 sau vino în showroom-ul de pe bd.Dacia 24/2, Chișinău, pentru a vedea ușile din lemn la comandă disponibile.
подано: 18.02.2021 номер: 11236 просмотры: 46
Местоположение Карта в новом окне
Всего: 0 отзывов
Оставлять комментариии могут только зарегистрированные пользователи!
Похожие объявления
Confectionam bijuterii din aur
Кишинев
1 лей
Uși de lemn interior
Uși de lemn interior
Кишинев
1 лей
Uși de interior
Uși de interior
Кишинев
1 лей