Кишинев на карте
на сайте с 05.10.2020

Covoare pufoase

Te-ai plictisit de interiorul monoton și plictisitor al odăii tale, care nu te mai face să te simți atât de confortabil? Pentru astfel de situații, o decizie de design potrivită și fără mari investiții sunt covoarele pufoase. Acestea au proprietatea de a schimba radical felul în care arată podeaua, accentuând individualitatea ei. Dar, pentru că tipul dat de covoare este unul specific și vrei să fii sigur că va rezista în timp, trebuie să-l alegi cu atenție, dintr-un magazin de covoare cu experiență în domeniu și de încredere.
Elite Carpet - o companie cu 15 ani experiență și peste 3700 de clienți mulțumiți - pune la dispoziția ta 1500 modele de covoare, în Chișinău. Acestea sunt realizate în Turcia, conform tendințelor moderne, cu ornamente vii și bogate, pentru a garanta că se vor potrivi casei tale din toate punctele de vedere. Iar dacă vrei să procuri un covor pufos și calitativ, aici îl vei găsi, întrucât longevitatea este unul din punctele forte ale produselor noastre.
Adaugă mai mult stil locuinței tale, cu covoarele Elite Carpet. Pentru a vedea modelele disponibile vino pe str. Uzinelor 15/4 sau contactează-ne la 0694 83 909.
подано: 22.02.2021 номер: 11268 просмотры: 21
Местоположение Карта в новом окне
Всего: 0 отзывов
Оставлять комментариии могут только зарегистрированные пользователи!
Похожие объявления
Preturi rolete la ferestre - Rolete si rulouri in Moldova!
Preturi rolete la ferestre - Rolete...
Кишинев
Цена не указана
lucru in israel
Рышканы
1500 леев
аккумуляторы для ноутбука vind baterie pentru compaq cq 60
аккумуляторы для...
Леова
400 леев
продаю дом
Унгены
0 леев