Кишинев на карте
на сайте с 01.09.2020

Ai nevoie de bani, dar nu lucrezi oficial? Pentru Kreddy.md acesta nu este un impediment

S-a întâmplat să ai nevoie urgent de bani, însă să nu poți lua un împrumut? Probabil cu greu ai reușit să scapi de aceste griji, iar consecințele pentru starea ta emoțională nu au fost cele mai bune. Însă, acum poți pune capăt nevoilor de bani neașteptate, fără timp pierdut și proceduri birocratice inutile. Beneficiază de credite fără adeverință de salariu la cea mai avantajoasă dobândă, de la Kreddy.
Punem la dispoziția ta un sistem simplu și transparent pentru obținerea sumei necesare de bani, în doar câteva minute. Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul, să alegi suma necesară și perioada de rambursare, după care vei completa cererea de solicitare și încărca o fotografie cu buletinul. În cazul în care nu ai un calculator în apropiere, poți solicita un credit nebancar prin telefon, la fel de rapid și comod. Decizia de acordare va fi luată în doar 15 de minute, iar tu vei primi banii direct pe card sau în numerar.
Cu Kreddy ai soluțiile cele mai sigure și optime pentru cheltuielile neașteptate. Pentru mai multe detalii și informații sună la 078 18 88 18 sau fă o vizită la unul dintre oficiile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd.Moscovei 1/2 , din Chișinău.
подано: 05.04.2021 номер: 11574 просмотры: 25
Местоположение Карта в новом окне
Всего: 0 отзывов
Оставлять комментариии могут только зарегистрированные пользователи!
Похожие объявления
Preturi rolete la ferestre - Rolete si rulouri in Moldova!
Preturi rolete la ferestre - Rolete...
Кишинев
Цена не указана
lucru in israel
Рышканы
1500 леев
аккумуляторы для ноутбука vind baterie pentru compaq cq 60
аккумуляторы для...
Леова
400 леев
продаю дом
Унгены
0 леев