Muzică pentru evenimente de la cvartetul de coarde - Select cvartet

 • Не указана
 • Дата публикации: 23/05/2019
 • Дата изменения: 24/05/2019
  • Кишинев, Кишинев

Vrei să organizezi un eveniment monden și ai nevoie de ceva deosebit?
Cvartetul de coarde Select Cvartet este formația care oferă o notă de eleganță evenimentelor selecte și nu poate decât să le facă cinste celor care aleg să-și organizeze evenimentul într-un stil nobil și select.
Format din 4 muzicieni profesioniști: două viori, chitară și contrabas, cvartetul de coarde Select reprezintă cu demnitate și onoare Filarmonica Națională a Moldovei – laborator al muzicii de cel mai înalt rang.

Cu o experiență solidă de peste 10 ani, acumulată, prin prezența sa la multiple reuniuni și recepții importante dar și oferind clipe de bucurie publicului larg la nunți și onomastici, Select Cvartet vine cu un repertoriu foarte vast, format din melodii alesese și o interpretare de înaltă calitate, creând o atmosferă deosebită și clipe de neuitat.

Totodată important de menționat este alternativa, pe care Select Cvartet o propune față de un cvartet de coarde clasic – o sonoritate mai amplă, mai bogată, mai interesantă – toate datorită unei transformări miraculoase – chitara oferă o pulsație gipsy și latino, contrabasul adaugă amploare sonoră, plus virtuozitatea și dulceața celor două viori – toate formează un ansamblu remarcabil – Select Cvartet.
Pentru mai multe detalii ne puteți găsi după următoarele coordonate:
Telefon de contact:
+373.79.53.57.08
+373.79.85.48.50
E-mail: mihail.agafita@gmail.comАдрес сайта (если есть): http://moldproagency.md/select-cvartet/

Важная информация

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Всегда принимайте меры предосторожности, чтобы обезопасить себя от обмана! Проверяйте безопасность сделки всеми законными способами!
 • Сайт AVITO.MD не занимается денежными переводами и не обрабатывает платежи, доставки, гарантированные переводы и не предлагает "системы защиты" покупателя или продавца

Оставьте Ваш комментарий (спам и оскорбительные сообщения будут удалены!!!)

Похожие объявления

 • Philharmonic Proactive Orchestra

  Philharmonic Proactive Orchestra

  Прочие услуги Кишинев (Кишинев) 23/05/2019 Не указана

  Sunteți în căutarea unui repertoriu de muzică deosebit și elegant pentru un eveniment mai special? Philarmonic Proactive Orchestra deține un repertoriu foarte divers, de la muzică instrumentală clasică la muzică de divertisment, pop simfonic și tango...

 • Evacuator Moldova

  Evacuator Moldova

  Прочие услуги Кишинев (Кишинев) 21/05/2019 230.00 L (MDL)

  Evacuator Chisinau Evacuator Moldova Prețuri foarte accesibile!

 • Unde poti duce copilul pe citeva ore, in timp ce iti solutionezi probleme personale?

  Unde poti duce copilul pe citeva ore, in timp ce iti solutionezi probleme personale?

  Прочие услуги Кишинев (Кишинев) 08/05/2019 Не указана

  Adu-l la Centrul de dezvoltare pentru copii Butterfly Mary in intervalul 7:00 - 19:00 sau contacteaza-ne ca sa putem sa-ti oferim mai multe informatii: 079931931. Pret accesibil.