Кишинев
на сайте с 29.05.2019

Internet magazin

Locul unde poți găsi cea mai mare varietate de tehnică digitală din Moldova, unde toți au parte de cele mai bune metode de plată și livrare. Magazinul Enter lucrează în așa mod, încât fiecare să primească plăcere din utilizarea produselor noi, fără a se gândi la cost. Noi facem totul pentru clienții noștri. Punem la dispoziție o gamă variată de produse, care pot fi procurate în credit și rate, fără a pierde banii în vânt. Site-ul nou a fost creat pentru confortul tău, ca să poți comanda rapid, indiferent dacă este vorba de achiziționarea unui nou telefon sau laptop.

Cu opțiunea "procurare într-un clic" cumpărăturile pe online devin o plăcere. Funcționalul te ajută să găsești și să procuri cu ușurință, să te bucuri de livrare rapidă, disponibilă în orice colț al Moldovei. Merită să menționăm încă un beneficiu: cumpărând în sumă mai mare de 200 de lei, livrarea va fi gratuită.

Dar nici asta nu e tot! Pe lângă cele mai bune servicii și o gamă largă de produse de calitate superioară, în magazinul nostru online te așteaptă cele mai atractive prețuri și promoții! La noi vei putea găsi calculatoare pentru lucru sau școală, telefoane mobile pentru părinți și copii și, desigur, o gamă largă de gadget-uri pe care tu și familia ta le veți adora.

Contact Vânzări:
0 68 800 900
0 22 44 66 99

Suport clienți:
0 68 800 910
подано: 08.07.2019 номер: 8689 просмотры: 622
Всего: 0 отзывов
Оставлять комментариии могут только зарегистрированные пользователи!
Похожие объявления
Preturi rolete la ferestre - Rolete si rulouri in Moldova!
Preturi rolete la ferestre - Rolete...
Кишинев
Цена не указана
аккумуляторы для ноутбука vind baterie pentru compaq cq 60
аккумуляторы для...
Леова
400 леев
Vopsire balayage, staj 14 ani, doar produse de lux
Vopsire balayage, staj 14 ani, doar...
Кишинев
Цена не указана
Evacuator / Manipulator Chisinau
Evacuator / Manipulator Chisinau
Кишинев
400 леев