Кишинев
на сайте с 25.09.2023

Tratamnentul laser a leziunilor vasculare (telangiectazii, capilare sparte, cuperoza,

Tratamnentul laser a leziunilor vasculare (telangiectazii, capilare sparte, cuperoza, "stelute" vasculare) in Chisinau, Moldova!

Inestetice și greu de ascuns, vasele de sânge vizibile de pe față și de pe picioare se pot transforma, din păcate, în adevărate obsesii. Dacă modificările vasculare ale feței pot fi însă acoperite cu fond de ten și alte produse de machiaj, nu același lucru îl putem face și cu vasele dilatate de la nivelul picioarelor.
Mai mult, dilatațiile venelor (venectazii), care generează un aspect inestetic al picioarelor, se agravează pe timp de vară din pricina soarelui și a căldurii care dilată suplimentar vasele de sânge. Pentru multe dintre pacientele noastre aceste situații aduc nemulțumiri și o pierdere a încrederii în sine – pe durata verii, toată lumea își dorește să poarte haine corespunzătoare, nu să își ascundă picioarele sau să simtă nesiguranță și disconfort din cauza aspectului acestora.
La cabinetul chirurgie esteita ‘’LaserMedChisinau” poți beneficia, în cele mai moderne și optime condiții, de un tratament varice și venectazii cu laser care îți va reda eleganța și frumusețea picioarelor, precum și încrederea în propria-ți persoană!

Pentru mai multe detalii, pentru programări sau noutăți, te rugăm sa ne contactezi sau să te alături comunității de pe rețelele de socializare (Facebook). Cabinetul chirurgie laser “LaserMed”, oferă variate tratamente cu laser atât pentru femei, cât și pentru bărbați – tratament varice și venectazii, precum și tratamente pentru cicatrici, pentru vergeturi sau pete pigmentare.

https://www.lasermed.md/ro/ca tegorii/flebologie-cu-laser

https://www.youtube.com/watch ?v=N3xsTTVVWV0&ab_channel=L aserMedChisinau


https://www.youtube.com/watch ?v=cJa6_qzXCa0&ab_channel=L asermedMoldova


https://www.youtube.com/watch ?v=EzWFvOn6MMM&ab_channel=L aserMedChisinau
подано: 05.10.2023 номер: 25552 просмотры: 113
Всего: 0 отзывов
Оставлять комментариии могут только зарегистрированные пользователи!
Похожие объявления
Preturi rolete la ferestre - Rolete si rulouri in Moldova!
Preturi rolete la ferestre - Rolete...
Кишинев
Цена не указана
аккумуляторы для ноутбука vind baterie pentru compaq cq 60
аккумуляторы для...
Леова
400 леев
Vopsire balayage, staj 14 ani, doar produse de lux
Vopsire balayage, staj 14 ani, doar...
Кишинев
Цена не указана
Evacuator / Manipulator Chisinau
Evacuator / Manipulator Chisinau
Кишинев
400 леев