Кишинев на карте
на сайте с 05.11.2020

Produse calitative pentru îngrijirea feței

Ritualul tău de frumusețe spune multe despre tine și despre cât de mult ții la frumusețea și sănătatea pielii tale. Prin intermediul produselor și instrumentelor de îngrijire a feței, nu doar îți prelungești aspectul estetic, ci crești și perioada în care pielea ta va fi cu adevărat sănătoasă. De aceea, completează ritualul cu câteva instrumente vitale:
- Gua sha - masajul cu acest tip de rocă emoliază și tonifiază pielea tenului, stimulează circulația sangvină și asigură o oxigenare calitativă a epidermei. În plus, utilizarea pe liniile de masaj asigură un efect anti age-ing.
- Aparat vacuum pentru puncte negre - punctele negre nu sunt altceva decât impurități adunate în epidermă, eliminarea cărora permite oxigenarea corespunzătoare și un efect mult mai bun pentru creme și măști de față. În plus, te ajută să scapi de aspectul îmbâcsit al pielii;
- Masca LED e un produs inovativ care permite lupta cu efectele îmbătrânirii premature a pielii și îi redă strălucirea sănătoasă.
Găsești toate aceste produse de îngrijire în magazinul nr. 1 de produse beauty Ebag.md. Accesează, plasează comanda și noi ți le livrăm oriunde în țară, în cel mai scurt interval de timp.
Ebag.md - frumusețe fără prejudecăți!
подано: 14.04.2021 номер: 11629 просмотры: 71
Местоположение Карта в новом окне
Всего: 0 отзывов
Оставлять комментариии могут только зарегистрированные пользователи!
Похожие объявления
curațenie după reparație
Кишинев
1 лей
Dulapuri cu usi glisante la comanda de la
Dulapuri cu usi glisante la comanda...
Кишинев
Цена не указана
Curatenii generale/ spalarea geamurilor/ curatenii dupa reparatie
Curatenii generale/ spalarea...
Кишинев
10 леев
Curatarea + dezinfectarea mobilei moi...
Кишинев
10 леев
Vopsire balayage, staj 14 ani, doar produse de lux
Vopsire balayage, staj 14 ani, doar...
Кишинев
Цена не указана