Кишинев
на сайте с 15.09.2020

Sală de sport, proceduri SPA și medSPA, salon de frumusețe

Frumusețea exterioară este un rezultatul a o multitudine de factori, iar fiecare dintre noi întreprinde diferite acțiuni în atingerea acestui ideal. Cu toate că acesta se obține în primul rând prin eforturi intelectuale, nu putem exclude importanța timpului pentru sport și odihnă, care devine tot mai puțin în societatea noastră. Totuși, tu poți schimba ceva și o poți face simplu, cu un abonament la sala de forță, Aquaterra Wellness & SPA.
De ce Aquaterra? Pentru că aici vei avea parte de o atmosferă premium, în care se regăsesc modul sănătos de viață și relaxarea. Centru multifuncțional a fost gândit și echipat cu tot necesarul pentru a pune la dispoziția clienților o gamă largă de servicii, de cea mai înaltă calitate - sală de sport, proceduri SPA și medSPA, și salon de frumusețe. Aici vei găsi sala de fitness cu cei mai buni specialiști, care te vor îndruma și vor avea grijă să obții rezultatele dorite.
Ai grijă de sănătatea fizică și mentală, cu Aquaterra Wellness & SPA. Pentru mai multe detalii și informații contactează-ne la 022 628 000 sau adresa de e-mail info@aterra.md.
подано: 12.10.2021 номер: 13962 просмотры: 396
Всего: 0 отзывов
Оставлять комментариии могут только зарегистрированные пользователи!
Похожие объявления
Preturi rolete la ferestre - Rolete si rulouri in Moldova!
Preturi rolete la ferestre - Rolete...
Кишинев
Цена не указана
аккумуляторы для ноутбука vind baterie pentru compaq cq 60
аккумуляторы для...
Леова
400 леев
Vopsire balayage, staj 14 ani, doar produse de lux
Vopsire balayage, staj 14 ani, doar...
Кишинев
Цена не указана
Evacuator / Manipulator Chisinau
Evacuator / Manipulator Chisinau
Кишинев
400 леев